Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 5. 09:56 | Szerző/forrás: www.baon.hu

Könyves vasárnap amnesztiával

Könyves vasárnap amnesztiával
Idén sem érdemes kihagyni az országos könyvtári napokat. Kedden 10 órától 19 óráig az Irodalmi fülbevalók című játékba kapcsolódhatnak be az olvasók, amelyben hangos könyvekből vett részletek segítségével bizonyíthatják olvasottságukat. 14 órától felolvasódélután kezdődik (A)bigéltől a V(ámpírhercegig) címmel.

Szerdán a könyvtár kötészeti műhelyének munkájába pillanthatnak be az édeklődők, majd 17 órától Vadas Zsuzsa újságírót kérdezhetik új könyvéről. A középiskolásokat várják a 17 órakor kezdődő Ki mit tud az Európai Unióról? beszélgetésre.

Csütörtökön egészségmegőrzéssel kapcsolatos ismeretterjesztő programok lesznek, pénteken a családi kasszát érintő praktikus információkkal és tanácsokkal gyarapodhatnak, szombaton pedig játékos családi programok lesznek.

A könyvtári napok utolsó rendezvénye a hagyományos könyves vasárnap, amikor egészen éjfélig váltják egymást a könyvtári programok. A rendezvény zenés könyvtárnyitóval kezdődik fél 10-kor, majd Kávé-kvíz, állatparádé és sok-sok játék következik. Ne feledjék: vasárnap amnesztia! Ezen a napon nem kell késedelmi díjat fizetni a lejárt határidejű könyvekért, ráadásul az új beiratkozók ingyen kapnak féléves könyvtári tagságot.

Kövessen minket a Facebookon is!