Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 14. 07:58

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Tegnap, egy 47 éves kiskunfélegyházi férfi az általa vezetett Suzuki személygépkocsival Kiskunfélegyháza külterületén áthaladó 5-ös számú főutat keresztező vasúti átjáróban, a fénysorompó tilos jelzése ellenére ráhajtott a vasúti sínekre. A Szeged felől érkező Intercity gyorsvonat vezetője a vészfékezés ellenére az ütközést már nem tudta elkerülni, összeütköztek. Ennek következtében a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal elhunyt.

Feljelentést tett egy 80 éves kalocsai férfi ismeretlen tettesek ellen, akik a sértett kalocsai házánál csatornajavítási munkálatok, cserék elvégzésére tettek ajánlatot, amiért 10.000.-Ft. munkadíjban állapodtak meg. A cserét és a javítást végző négy személy a megállapodás ellenére az elvégzett munkáért azonban 700.000.-Ft-ot kértek, végül 400.000.-Ft-ot vettek át a becsapott sértettől. A Kalocsai Rendőrkapitányság csalás bűntett miatt indított eljárást.

Kettő darab MTZ traktorról lopott el ismeretlen egy-egy generátort, valamint 21 liter gázolajat. A bűncselekmény Tázláron történt egy tanyában, a sértettnek 270.000.-Ft. kára keletkezett.

Három ismeretlen férfit keres a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, akik tegnap Jászszentlászló egyik családi házánál kábel TV szerelés ürügyén jelentek meg, majd az ingatlanra bejutva a 78 éves sértett asszony figyelmét elterelve a lakásból ellopták a szekrényben tartott 2.200.000.-Ft-ot. A beszerzett személyleírások alapján keressük a tolvajokat.      

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei az éjszaka során a határ közelében fogtak el egy marokkó, majd három ismeretlen állampolgárságú férfit. Nem sokkal később ugyanezen a szakaszon fogtak el kollégáim még egy ismeretlen állampolgárságú férfit, aki – ahogy a korábban elfogottak is - okmányok nélkül, illegálisan lépett országunk területére a zöldhatáron. Az illegális határátlépők kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!