Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 15. 14:31

MSZP program: SZOLIDARITÁS 2010

MSZP program: SZOLIDARITÁS 2010
Magyarország ezekben a napokban történetének egyik legsúlyosabb katasztrófáját éli át. Az ajkai kistérséget brutális erővel elöntő vörösiszap eddig kilenc halálos áldozatot, valamint több mint száz súlyos sebesültet követelt, és családok tucatjait tette nincstelenné.

Az MSZP az elmúlt napokban számos felajánlást tett. Mesterházy Attila pártelnök az MSZP országgyűlési frakciója nevében egymillió forintot ajánlott fel, az EP delegáció 2,5 millió forintos támogatást nyújtott részben pénz, részben tartós élelmiszer, gyógyszerek és ruhák formájában, melyet Gurmai Zita, Herczog Edit európai parlamenti képviselők, valamint Kunhalmi Ágnes elnökségi tag a katasztrófa helyszínén adtak át a károsultaknak.

 

Nem felejtjük el, hogy a tavaszi árvíz által elmosott területek újjáépítése is zajlik, ahogy tettük tavasszal, fogjunk össze most is és segítsünk embertársainkon. Korábbi törekvéseinkre építve meghirdetjük a Szolidaritás 2010 akciósorozatot. Arra kérünk mindenkit, hogy segítsünk ott és akkor, amikor minden apróságra, minden forintra, minden felajánlásra szükség van a térség újjáépítése érdekében.  

 

Az MSZP által alapított Árvízkárosultakért Alapítványon keresztül elindítjuk a „Szolidaritás 2010” akciót, melynek keretében pénzügyi és egyéb támogatást gyűjtünk a Devecser-Kolontár-Ajka térség és az árvíz-sújtotta területek megsegítésére!

 

A Szolidaritás 2010 akció keretében aközvetlen pénztámogatásokat az Árvízkárosultakért Alapítvány alábbi számlaszámára lehet eljuttatni:

 

UniCredit Bank, számlaszám:10918001-00000071-82090003.

Kövessen minket a Facebookon is!