Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 20. 07:43 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, kedden 1 halálos és 2 könnyű sérüléses közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Egy 43 éves kecskeméti férfi kedden 18 óra 20 perc körüli időben közlekedett Kecskemét lakott területén belül az Akadémia körúton az Irinyi út felől a Nyíri út irányába, az általa vezetett Suzuki Swift típusú személygépkocsival. Az  úton haladva későn észlelte az előtte a forgalmi sávja közepén térdeplő karjain támaszkodó 84 éves kecskeméti nénit, akit fékezése ellenére elütött. A néni a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy 21.40 órakor a kórházban elhalálozott. A személygépkocsiban kb. 150.000,-Ft  anyagi kár keletkezett.

Keddre virradóra ellopták a Kecskemét, Győzelem utcában parkoló, lezárt állapotú, JOC-122 forgalmi rendszámú Opel Corsa típusú személygépkocsit. Az okozott kár kb. 1.500.000,-Ft.

Ismeretlen tettes tegnap délután bement egy kecskeméti 86 éves férfi tulajdonát képező ingatlanba villanyóra leolvasás címén, majd ismeretlen társával ellopott a lakásból 600.000,-Ft  készpénzt.

Kedden este a Kecskemét, Szivárvány utcában lezárt állapotban parkoló Renault Megane típusú személygépkocsi ablakát betörte valaki, és ellopott egy MSI típusú laptopot és egy aktatáskát a benne lévő iratokkal. A lopással okozott kár kb. 600.000,-Ft, a rongálási kár kb. 50.000,- Ft.

Kecskemét Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves kecskeméti nőt, aki a Külső-Szegedi út és a Mindszenti körút kereszteződésében az úttest szélén az arra haladó járműveknek jelezte, hogy szexuális szolgáltatásra hajlandó.

Eljárás indult 1 szerb állampolgárral szemben, aki tegnap tiltott határátlépést követett el. A férfi átadásra került a Kiskunhalasi Idegenrendészeti Osztály munkatársának idegenrendészeti őrizetbe vételre.

Kövessen minket a Facebookon is!