Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 20. 12:38 | Szerző/forrás: www.delmagyar.hu

A sarka és a csuklója tört el a lezuhant munkásnak

A sarka és a csuklója tört el a lezuhant munkásnak
Kedden hazaengedték a kórházból azt a munkást, aki még pénteken sérült meg a Mercedes gyár kecskeméti építkezésén – értesült a delmagyar.hu.A balesettel kapcsolatban szerda reggel sikerült megszólaltatni a megsérült férfit foglalkoztató cég egyik illetékesét, aki kérte, hogy nevét ne közöljék. Elmondása szerint a baleset jegyzőkönyve alapján ....
....a munkás pontosan 4 méter magasból zuhant le, és az esés következtében a sarka, illetve a csuklója törött el. Korábban sem a rendőrség, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Kórház nem tudott  információt adni sem magáról a balesetről, sem a férfi sérülésének fokáról. A mentőszolgálat viszont még pénteken megerősítette, hogy 10 óra után egy magasból zuhant férfit szállítottak a kórházba az építkezési területről.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szerda reggel megerősítette, hogy náluk a mai napig nem jelentették a balesetet, de ebben nincs rendkívüli, hiszen munkahelyi sérülésnél általában akkor szoktak a rendőrséghez fordulni, ha az eset feljelentéssel párosul.
 

Kövessen minket a Facebookon is!