Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 24. 12:36

Családok kedvence a Három Gúnár

Képgaléria
Családok kedvence a Három Gúnár
„Gödöllői töltött jércemell, rostonsült csirkecomb,. töltött tojásvariációk francia salátával, falusi jércesaláta, húsleves májgaluskával, tárkonyos borjúleves, fokhagyma krémleves sajtos pirítóssal, hortobágyi húsos palacsinta, Penne carbonara, sonkás-gombás gnocci, rántott gomba, rántott karfiol, rántott sajt, pacalpörkölt, borjúpaprikás, vadas pulykasült zsemlegombóccal, sertéscsülök pékné módra, tejfölös rácharcsa, rablóhús nyárson parázsburgonyával…” – Gondolná valaki, hogy itt most nem egy népszerű szakácskönyv tartalomjegyzékét soroltuk fel, hanem a Kecskeméti Három Gúnár Rendezvényház jövő vasárnapi Sunday Lunch étlapjának egy részét idéztük?

A világszerte kedvelt, angol nyelvterületről származó vendéglátó forma, a vasárnapi örömebéd  intézményesítésével már számos kecskeméti vendéglátóhely próbálkozott az elmúlt évtizedben. Volt, aki föladta, volt, aki megbukott vele, s mindig vannak új és újabb kísérletek is, de a Három Gúnár vasárnap az ünnepi gasztronómia álló csillaga maradt a hírös város egén.

Mi a vonzó ebben a kínálatban? - Naivitás lenne, ha csak a rendkívül kedvezményes árat neveznénk meg okként. (Ár: 1.900 Ft/fő; gyermekeknek  - 12 éves korig -  950 Ft/fő; családi kedvezmény - két felnőtt, két gyerek -  5.000 Ft) Sokat segít, jól jön, hogy 25-30 étel közül válogathat a kedves vendég. A káprázatos bőség érzése pedig,   visszahívja a jó vendéget. De az összhatásban van a titok. Ez a terülj-terülj asztalkám Kecskemét belvárosában található, közel a jó parkírozókhoz. A hatalmas terem mindig telve. Az öröm kaptár zaját nem zavarja a gyerekzsivaj.

Biztosan nem volt könnyű elkezdeni, és még nehezebb évek óta tartani ezt a színvonalat, de bizonyosan megéri. A vasárnap jól étkező, az étteremtől jó érzéssel távozó vendég hét közben a munkahelyi kollektívájával is visszatér a „tett színhelyére”. Dicsérhetjük a Fricska Csaba mesterszakács vezette konyha kreativitását. Időnként bátorságát is.  Reméljük, hogy a jövőben is megmarad a hitelük.  A Három Gúnár Sunday Lunch biztos menedéke marad az éhes családoknak, az ínyenc vasárnapi vendégeknek.

A házigazdáktól tudjuk, hogy szeretettel várják a Tisztelt Érdeklődőket Rendezvényházukba! 12-től 15 óráig korlátlan mennyiségben válogathatnak a sokféle, remek hideg-meleg ételből.

Kövessen minket a Facebookon is!