Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 28. 08:17 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy kecskeméti bisztróba tört be ismeretlen szerda reggelre. A tettes egy pénztárgépet, kávégépet, kávét, dohányárut és váltópénzt vitte el. Az okozott kár.: 340.000.-Ft.

Egy robogót, egy kerékpárt, valamint egy mobiltelefont lopott valaki tegnap egy bajai kft. telephelyén lévő épületből. A lopással okozott kár eléri az 500.000.-Ft-ot.

Egy 30 év körüli férfit keres a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, aki tegnap délben Kiskunmajsán, megjelent egy 80 éves férfi házánál azzal az ürüggyel, hogy nyugdíjat hozott. A tettes pénzt váltatott a sértettel és a figyelmét elterelve, ez idő alatt ellopta a szekrényben tartott 250.000.-Ft megtakarított pénzét.

Őrizetbe került egy 27 éves férfi, aki a kecskeméti nyomozók szerint azzal gyanúsítható, hogy szerda délelőtt egy kecskeméti kft. telephelyén egy tehergépkocsi fülkéjéből ellopott egy mobiltelefont, valamint néhány ezer forint értékű valutát. Az elfogott férfi azzal is gyanúsítható, hogy egy kecskeméti ház udvarán álló tehergépkocsiból még tegnap délelőtt, ellopott egy fekete pénztárcát, benne a tulajdonos 6.200 forintjával, valamint személyes okmányaival.

Kövessen minket a Facebookon is!