Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 5. 13:18

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Képgaléria
Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: kedd: A Lateráni Bazilika felszentelése szerda: Nagy Szent Leó pápa csütörtök: Szent Márton püspök péntek: Szent Jozafát püspök és vértanú szombat: Magyar szentek és boldogok.

A Baba Klub van hétfőn 9-11 óráig a a Baba szobában. Szeretettel várunk minden kedves Babát, Mamát és Papát!

Dicsőítés és közbenjáró imaszolgálat testi és lelki gyógyulásokért szerdán este 6 órai kezdettel a Nagyteremben.

Jövő a vasárnap reggeli mise után a Happy Four Friends koncertjére kerül sor itt a Nagyteremben. A négytagú kamarakórus tagjait Plébániánk fiataljai (Fekete Dani, Gábor, Tóth Ákos és Hortobágyi Tibi) adják. Műsorukban három-négyszólamú egyházi és világi kórusműveket énekelnek. Szeretettel várunk mindenkit!

Jövő vasárnap A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szent Erzsébet emlékére kenyeret oszt a szentmisék után. Adományokat köszönettel fogadnak.

Erzsébet-Katalin egyházközségi batyusbált tartunk a Nagyteremben nov. 20-án, szombaton 19.00 órától. Belépés egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy tombola tárgy családonként. Minden korosztályt szeretettel hívunk.

A „Farkas Béla Nótakör” nov. 27-én, szombaton 17 órai kezdettel Magyarnóta és Operett Estet rendez a Nagyteremben. Fellépnek többek között Erdős Melinda, Kremsner József, Bokor János. Jegyek a hívek irodájában vagy az előadás előtt 1000 Ft-ért kaphatók.

Adventi és karácsonyi témájú rajzverseny indul óvodásoknak és általános iskolásoknak.
Leadási határidő 2010.november 28, a díjakat pedig december 5én, a 9 órai mise után lehet átvenni. A rajzokból kiállítást tervezünk a Plébánián. További részletek a faliújságon!

Keresztelésdec. 12-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: nov.16., 23., 29.,  dec. 6. 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell.  Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely szolgál az iszapár sújtotta testvéreink megsegítésére. A befolyt összeget a Katolikus Karitásznak fogjuk elküldeni. Köszönet a legkisebb adományért is.

Köszönetaz iszapársújtotta testvéreink megsegítésére adott 91.960 Ft perselyadományért.

Köszönet azoknak, akik már befizették ez évi egyházi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, kérjük, tegyék meg!

Kérem, hogy aki szívesen vállalna irodai ügyeletet vasárnap a reggeli mise előtt fél órával és utána igény szerint, kérem, hogy iratkozzon fel a listára a hívek irodájában.

A nyugdíjas klub az izzócsere pályázatot megnyerte. Önrészfizetés és okmányok kitöltése szerdán 9 órától a plébánián./ kb 4000Ft szem ig. /

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház