Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 9. 12:02

A gazdasági életben kamatoztatja tudását

Megkezdődött a madarasi bölcsi építése, ami több szálon is kötődik Kecskeméthez. Többek között az uniós forrásból megvalósuló beruházás komplex projektmenedzseri feladatát Bozókyné G. Nagy Ágnes, a kecskeméti Idea Plussz 2009 Kft. látja el.

- Évtizedeken át a kecskeméti polgármesteri hivatal munkatársa volt, minden jelentősebb beruházásnál ott volt és irányította. Egy ideje azonban alig hallani Önről. Merre járt, hova tart?

- Lendületem, munka szeretetem, elhivatottságom semmit sem változott, azonban a sors azt dobta ki, hogy lépjek át a gazdasági életbe, ott próbáljam ki magam. Az eddigi szakmai életemet próbálom kamatoztatni és továbbra is abban a formában, hogy akik felkeresnek azoknak az érdekeit szem előtt tartava a legoptimálisabb, legjobb projekttervet készítsem el. Megszereztem közben másoddiplomaként az Uniós Projekttervező és Pénzügyi Szakértő végzettséget is. Ezzel el is árultam, nem lettem hűtlen az alkotásokhoz és a kihívásokhoz. El kell, hogy mondjam ebben a mai nehéz gazdasági helyzetben nem mindig a Napos oldalon vagyok, de nagy levegőt veszek és küzdök tovább. Ehhez iszonyatos erőt adnak  a barátaim, családom és azok az emberek - büszkén és örömmel mondhatom el az ország minden részéből- akik felkeresnek , bíznak bennem és szükségük van a munkámra. Mindennemű műszaki tevékenységgel szívesen foglalkozom, különösen közel áll a szívemhez a gazdasági tevékenységeket létrehozó projektek komplex beruházás lebonyolítása, jelenleg projektmenedzseri feladatoknak hívják és uniós források felhasználásával valósulnak meg. Sikerült  a tevékenységi körömet szélesíteni a kommunikációs eszközök elkészítésével is, hála Istennek a KvVM FI mint a szennyvízcsatorna program közreműködő szervezete visszajelzései minden tekintetben elismerőek. A komplexitás elengedhetetlen része a projektek pályázatírása, majd az uniós mérföldköveknek megfelelő megvalósítása, pénzügyi elszámolása.

Talán munkaszeretetemnek és akaratomnak köszönhetően a projektek szakmai menedzseléséhez szükséges műszaki ellenőri , felelős műszaki vezetői jogosultságaim  , hosszú évek közbeszerzési tapasztalataim is vannak.  Számos szinte minden típusú , finanszírozású pályázatot írtunk az elmúlt években.  Számos sikeres munkán vagyok már túl csapatommal, bár az elmúlt időszakban egy kicsit megtorpant a pályázati piac.

- Lát esélyt, hogy ismét belendül?

- Bízok benne, vannak pozitív megmozdulások e téren. Egyszerűsödik a pályázatási rendszer, várhatóan a kritériumok is olyanok lesznek hogy bárki megfelelő lesz a pályázatra, újabb források nyílnak meg, ami sok kis- és középvállalkozásnak jelenthet segítséget, fejlődési lehetőséget.

- Kik segítik munkáját?

- Cégemben egyedüli tulajdonosként vagyok, de munkámat évtizedes tapasztalattal rendelkező, elhivatott szakemberek , nagy munkabírással és tudással rendelkező fiatal tiem segítik, akik valamennyien saját szakterületükön profik   minden újra fogékonyak . Kiváló a csapatszelem.

- Referenciák közül említene néhányat!

Több uniós forrással megvalósult sikeres projektet tudok hála Istennek  említeni. Sükösdön az egészségügyi centrum, Nyárlőrincen a felnőtt és gyermek orvosi rendelő komplex akadálymentesítését végeztük el a pályázatírástól a kulcsrakész átadásig. Nyárlőrincen most fejeződött be a szennyvízcsatorna pályázat első fordulója, az előkészítői munka során szakértői,komplex projektmenedzseri és pr-tevékenységet láttuk el.

Kalocsán sikeres telephely fejlesztési projektet indítottunk el. Sárbogárdon szintén KKV telephelyfejlesztés kapcsán autójavító komplexum megvalósítására nyújtottunk be pályázatot. Madarason pedig jelenleg is dolgozunk csapatommal egy ötven férőhelyes bölcsőde kialakításán. A komplex beruházás irányítási feladatot mi végezzük, a pályázatírástól a végső uniós pénzügyi elszámolásokig.

- Ezek szerint jól alakulnak a dolgok saját cégénél.

- A gazdasági világban semmi sem biztos, de remélem az elkövetkező években sokat fog sütni a Nap !.. Akik már dolgoztak velem együtt, azok tudják, a munka iránti elhivatottságom mindenen felül áll, és bármikor fordulhatnak hozzám bizalommal, mindenkor segítek.

Kövessen minket a Facebookon is!