Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 16. 07:57 | Szerző/forrás: met.hu

Időjárás

Időjárás
Országos előrejelzés: Várható időjárás az ország területére kedd estig: Keleten nagyrészt derült idő várható sok napsütéssel. Nyugaton eleinte fátyolfelhők szűrik a napsütést, majd délutántól megvastagszik a felhőzet, de estig csapadék még nem valószínű. Az éjszaka képződött ködfoltok helyenként tartósan megmaradhatnak. Többnyire mérsékelt lesz a délkeleti, keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 18 fok között alakul, de a tartósan ködös helyeken kissé hűvösebb, délkeleten viszont kissé melegebb lehet. Késő este 7, 13 fok valószínű.

Távolabbi kilátások szerdától szombatig:

Eleinte nyugat felől megnövekszik, majd felszakadozik a felhőzet a felhőzet, kezdetben többfelé, később főként keleten várható eső, zápor. Az időszak második felében változékony, többször erősen felhős időre van kilátás, de emellett pár órás napsütés is várható. Szórványosan kell esőre, záporra számítani.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 20 százalékán várható. 

Országos figyelmeztető előrejelzés:

Az éjszaka képződött köd a déli órákra várhatóan mindenütt feloszlik

Orvosmeteorológiai jelentés:

Front ugyan nincs fölöttünk, de az enyhe idő miatt a melegfrontokkal járó tünetek: fejfájás, levertség, alvási zavarok jelenkezhetnek.

Kövessen minket a Facebookon is!