Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 18. 07:49 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A helyszínen megállapítottak szerint tegnap Kunadacs külterületén egy erdőben végzett fakitermelés során, egy 44 éves soltszentimrei férfi életét vesztette. Az elhunyt férfi és két társa végzett favágást a helyszínen, amikor egy rádőlő fa miatt a soltszentimrei férfi súlyos koponyasérülést szenvedett, a kiérkező mentősök az életét már nem tudták megmenteni.

Csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen, akik tegnap este Tiszakécskén egy családi ház udvarán az akkor gépkocsijával hazaérkező 50 éves asszonyt bántalmazták, miközben pénzt követeltek tőle. A ház nappalijában tartózkodó férj a dulakodásra felfigyelt és az udvarra sietett, azonban a három álarcos támadó közül kettő az 52 éves férjet is bántalmazni kezdte.

A két megrémült sértett az erőszak hatására a lakásban lévő trezorból közel 8.000.000.-Ft készpénzt adott át a támadóknak, akik ezután a helyszínről elmenekültek. A házaspár könnyű sérüléseket szenvedett.

Keressük azt a személyt, aki tegnap villamos művek alkalmazottjának kiadva magát tévesztett meg egy 76 éves kecskeméti asszonyt, majd így bejutva a lakásába, ellopott onnan 400.000.-Ft. készpénzt.

Szerdára virradóra ismeretlen, Fülöpháza határában megrongált egy transzformátort úgy, hogy az abban lévő hűtőolajat leengedte, a réz alkatrészeket ellopta. A lopással okozott kár 800.000.-Ft, a rongálással okozott kár eléri az 1.000.000.-Ft-ot.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 23 éves budapesti férfit, aki tegnap este egy lajosmizsei házba tört be, majd ott értékek után kutatva a tulajdonos a bűncselekmény elkövetésekor megzavarta. A tolvaj a helyszínről elmenekült, azonban a kiérkező járőrök a helyszíntől nem messze elfogták és előállították a férfit.

Kövessen minket a Facebookon is!