Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 23. 08:37

Vili bácsira emlékeznek

Képgaléria
Vili bácsira emlékeznek
Miként az emlékezetes, 2008 decemberében, Radó Vili bácsi 95. születésnapja alkalmából tisztelői, rajongói, emlékének mai ápolói – egy kis csapat kezdeményezésére – emléktáblával jelölték meg legendás törzshelyét a kecskeméti „Delikát”-ban. A bejárattal szemközti törzsasztal fölött, a tábla két oldalán Bahget Iskander barátunk (www.iskander.hu) fotói láthatók - azóta is sértetlenül -, köszönhetően a házigazdák gondosságának és a vendégek figyelmességének.

Nemrégiben néhányunkban ismét felvetődött, hogy a közelgő, újabb égi születésnap alkalmából összejöjjünk egy bő órácskára; mindazok, akik Vili bácsira szívesen emlékeznének meg egy nem koreografált esten. (A rendezettebb formációt meghagynánk 2013-ra!)

Egyeztetve a változatlanul hangulatos és kellemes vendéglátó egységben tisztességes szándékunkat Máriával és Józsival, ezúton hívunk és várunk szeretettel

2010. november 29-én, hétfőn este 18 órától a  Delicatesse Eszpresszóba

(Kossuth tér 6-7.), annak Radó-törzsasztalához és a további szabad helyekhez:

„csak úgy” beszélgetni, emlék idézni, adomázni, örülni egy újabb – az Égi Színpadról is feltehetően örömmel vett – találkozásnak Kecskeméten.

Akik időben helyet kívánnak foglalni, azok személyesen reggel 7 és este 22 óra között vagy a 76/ 484-734-es telefonszámon tehetik meg a Delikátban.

Kövessen minket a Facebookon is!