Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2011. június 17. 13:14

Akasztói sziki halászlé és Jakó fagyi ebédre - a kupagyőztes KTE-Ereco volt a vendégünk és a felszolgálónk

Képgaléria
Június 17-én, péntek délelőtt az Akasztói Horgászpark és Halászcsárda tulajdonosa, Szabó István és fia érkezett a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központba, hogy egy igazi akasztói halászlével vendégeljék meg szegényeinket.

A 150 főre főzött egytálétel nagy sikert aratott a Wojtyla család körében. Szabó István és kiscsapata nemcsak a Wojtyla Ház szegényeit vendégelte meg a nagyszerű halászlével, hanem az NB1-es, a Magyar Kupa győztes KTE-Ereco labdarúgócsapatának három tagját is. Név szerint Gyagya Attilát, Tóth Zoltánt és Simon Attilát, akik munkatársaink segítségével az ételosztásban is részt vettek. A Wojtyla család vastapssal köszöntötte őket.

A szeretetebédre eljött a ház számos támogatója, segítője is: dr. Jeney Gábor plébános, Bárkányi Ernő atya, Hatházi Róbert káplán, Tarapcsik Sándor, könyvkötő mester, Polyák József és felesége, Bakos Tibor nemzetőr parancsnok, Dr. Drozdik Ferenc, a megyei kormány hivatal főállatorvos, szakhívatal vezetője, dr. Németh Zsolt, városi vezetőügyész, dr. Kopasz Zsolt, megbízott főügyész-helyettes, Borbély Lajos, építész, a Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara elnöke.

Az ínycsiklandozó ebéd mellé kétgombócos fagyi is járt, amit Jakó Lajos, a Jakó Cukrászda tulajdonosa küldött. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az egész Wojtyla Közösség nevében is Szabó Istvánnak a finom ebédért és a KTE-Ereco labdarúgócsapatának a nemes szolgálatért.

Kövessen minket a Facebookon is!