Április 25. csütörtök, Márk
Hírek, események 2012. március 28. 08:48

Gyászjelentés-Elhunyt lovag Czencz György nemzetőr százados (1942-2012) a Wojtyla Ház segítője

Képgaléria
Gyászjelentés-Elhunyt lovag Czencz György nemzetőr százados (1942-2012) a Wojtyla Ház segítője
A Magyar Nemzetőrség Kecskeméti Nemzetőr Egyesülete elnöksége mély megrendüléssel tudatja, hogy lovag Czencz György nemzetőr százados 2012. március 17-én 69 éves korában hosszan tartó súlyos betegségben elhunyt. Emlékét kegyelettel megőrizzük. Búcsúztatása március 30-án pénteken 11.45-kor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A Család, nagy fájdalmára tekintettel a részvétnyilvánítás mellőzését kéri.

lovag Czencz György nőr. százados alapító tagja volt a Magyar Nemzetőrségnek. 12 éve már részt vett a Nemzetőrség munkájában. Elsősorban karitatív feladatokat látott el. Részt vett a 2007 évi árvízi védekezésben, számos rendezvényünkön biztosítási és rendezői feladatot látott el. Több alkalommal bemutatta a bográcsozás rejtelmeit. Főzött 2010-ben Kecskeméten, szilveszter napján a – 10 fokos hidegben a város szegényei 300 ember részére, de nyáron a Csipero piknik napján is bemutatta szakács tudományát. Ne felejtsük el, hogy a Wojtyla Barátság Központ felújításában is részt vett és az átadás után többször főzött a gondozottak részére is, mindenki megelégedésére. Bármilyen feladat volt, rá mindig lehetett számítani. 2005 évtől 2010-ig a Kecskeméti Nemzetőr Egyesület ellenőrző bizottság tagja volt. Hosszú együtt töltött évek során megszerettük György bajtársunkat, mindenki „Gyuri bácsiját”. Szívünkben megőrzünk örökké!

Búcsúzunk Tőled és tiszteleg előtted a Wojtyla Barátság Központ Sorsközössége és a Magyar Nemzetőrség teljes személyi állománya!

 

lovag Polyák József nőr. vezérőrnagy, lovag Czencz György nemzetőr százados Urat posztumusz nemzetőr őrnaggyá léptette elő.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Halottaink