Március 29. péntek, Auguszta
Hírek, események 2013. január 24. 14:51

Geszti Péter, Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoli Kecskeméten jótékonykodott

Képgaléria
Csütörtökön Kecskeméten vendégeskedett Geszti Péter zenész, az X-Faktor mentora és három mentoráltja, Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoltán, az RTL Klub 2012-es tehetségkutatójának legjobb énekesei. Délelőtt 10-től a Gong FM élő műsorában szerepeltek, ahol rendkívül jó hangulatban zajlott a beszélgetés. Már a rádióból is nehezen „szabadultak”, hiszen megannyi autogramot és dedikációt kellett kiosztaniuk. Hogy mennyien kíváncsian voltak rájuk, annak tanúi lehettünk a jótékonykodással töltött nap következő helyszínén, a Wojtyla Barátság Központban is: telt ház várta a fiúkat. Nagy szeretettel fogadták őket a sorsközösség tagjai és az erre az alkalomra ide látogató intézményi támogatók és más érdeklődők.

A beszélgetést vezető Borzák Tibor arról faggatta az X-Faktor sztárjait, hogy miként változott meg az életük a verseny után, milyen jövőt képzelnek el maguknak, illetve mennyire érinti meg őket az egyre nagyobb mértékű szegénység. Oláh Gergő kitartásra biztatta az embereket, Szabó Dávid szerint egy színész is tud erőt adni – akárcsak gondolatban is, Fehér Zoli pedig mindig elérzékenyül, ha látja mások nyomorát. Geszti Péter arra reagált, miként kell a hirtelen jött népszerűséget és sikert kezelni, a srácokkal való beszélgetéseik során ezt is szóba hozták már. Nagyon örül annak, hogy ilyen tehetséges és érzékeny lelkű fiatalokkal hozta össze a sors, ezért is alakult ki köztük barátság, ami a verseny után sem szakadt meg. Nem csak egyenként támogatja őket, hanem közös terveket is szövögetnek. A beszélgetés után az énekesek átnyújtottak egy ajándékot: hárman adták elő a Törj ki a csendből című új dalt, ami Oláh Gergő repertoárjában szerepel. Ezt a számot egyébként próba nélkül a Wojtyla-házban énekelték először együtt – vastaps lett a jutalma. Következett az ebédosztás, a vendégek mindenkinek tálcán vitték asztalukhoz a meleg ebédet.

Geszti Péter, Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoli délután felkereste a Menhely az Állatokért ebrendészeti telepet. Nem érkeztek üres kézzel: egy zsák kutyatápot vittek a négylábúaknak. Valamennyien érdeklődéssel tettek sétát a kennelek között, de bármennyire is szerették volna, ezúttal nem vittek magukkal szerencsétlen sorsú ebeket, mert jól tudják, az állattartás felelősséggel jár, ők pedig mostanság túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy házi kedvencükkel kellé mértékben foglalkozhatnának. De megígérték, ha eljön az ideje, Kecskemétről fogadnak örökbe kutyát.

Hogy egy kicsit felmelegedjenek a sok szabadtéri fagyoskodás után, a fiúk betértek egy főtéri kávézóba, ahol nem csak forró teát, kávét ittak, hanem nassoltak is a sütikből. Bármerre jártak az utcán, mindenhol megállították őket, közös fotókat készítettek a rajongóik. Délelőtt még az is előfordult, hogy egy kismama lélekszakadva leszállt a buszról, amikor meglátta a sztárokat és odaszaladt hozzájuk fotózkodni. Az X-Faktorosok kecskeméti napjáról riportfilmet forgatott az RTL Klub, amely a Fókusz péntek esti adásában lesz látható.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=79127

http://gong.hu/?r=58&c=234309

http://www.facebook.com/borzaktibor

http://www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/geszti-peter-es-mentoraltjai-osztottak-ebedet-kecskemeten

http://hiroshir.hu/?p=4858

http://kecskemetitv.hu/hun/s_!news/i__2/i__95118

http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikk/526861

http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/gesztiek-osztottak-az-etelt-481316

http://borsonline.hu/20130125_szegenyeknek_szolgalt_fel_a_geszticsapat

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház