Február 27. kedd, Ákos, Bátor
MEGJELENT AZ ALFÖLDI NAPLÓ

MEGJELENT AZ ALFÖLDI NAPLÓ

2007. július 31. 16:08

Kezdetben volt a Porta Zöldlapok. Fő feladata az volt, hogy hírt adjon a civil szervezetek színes, gazdag értéktermő munkájáról, bemutassa a Duna-Tisza közén működő zöldek stratégiáit, szponzori vállalásait. Sikeres kiadványunk volt, az elmúlt öt évben tízszer jelent meg. E periodika jogutódja, a most a napokban, nem öt, hanem 30.000 példányban az olvasóhoz bocsátott magazin, az Alföldi Napló.

Részletek
ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ 14-EST!

ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ 14-EST!

2007. július 27. 10:57

Szívből köszönjük a Kunság Volánnak, a lelkiismeretes karbantartóknak az új 14-es buszt és testvéreit, melyeket legjobban talán a hetényegyháziak ismernek. Világszínvonalú csuklós Volvokat vásárolt a Kunság Volán Zrt., amelyekről nem túlzás azt mondani, hogy a városi közlekedés minden igényt kielégítően szolgálja.

Részletek
Örömünnep a Szent Anna népkonyhán

Örömünnep a Szent Anna népkonyhán

2007. július 26. 16:43

A Wojtyla Barátság Központ ma ünnepelte egyéves fennállását, de nem léggömbökkel, nem indokolatlan fényűzéssel, hanem tiszta, őszinte hálaadással, visszafogott, ám mégis bizakodó lelkülettel. Talán nem sokan tudják értelmezni a Wojtyla Barátság Központot, hiszen idegenül hangzó neve és a barátság "centralizálása" elsőre furcsán hangzik.

Részletek
WADOWICEI VENDÉGEK A PORTÁNÁL

WADOWICEI VENDÉGEK A PORTÁNÁL

2007. július 26. 07:55

II. János Pál pápa szülővárosából, a lengyelországi Wadowicéből érkeztek vendégek a napokban Kecskemétre, a Porta Közhasznú Egyesület meghívására.A Jan Kotorba, megyei vezető képviselő, tanácsos vezette delegáció a Karol Wojtyla Barátság Központ megalakulása első évfordulójára érkezett Kecskemétre.

Részletek